Ak ja, så blev det min tur…

Søndag d. 12. februar 2017 kommer jeg hjem kl ca. 18.30 og vil lige tjekke min postkasse for om der er kommet post. Det var der – på sin vis. Jeg åbner postkassen, hvori jeg ser et svineri med 2 koteletter, noget sennepssovs og noget brunt sovs. Altså er der udøvet hærværk på min postkasse, hvilket er strafbart. Synet var bestemt ikke smukt, som det kan ses på billedet herunder.

Der er sådan at jeg er fast deltager i For Friheds månedlige demonstrationer, og har været det lige siden demonstrationen den 23. januar 2016, hvor jeg var deltog første gang. De venstreradikale har indtil for nyligt ikke vidst hvem jeg var, da jeg lige siden begyndelsen af min deltagelse i de månedlige For Frihed demonstrationer har brugt “Emil Lanna” som alias på Facebook – og derfor har de venstreradikale råbt Emil efter mig til deres aggressive og voldelige moddemonstrationer, hvilket har været lettere komisk. Anderledes var det dog til den seneste For Frihed demonstration den 4. februar, hvor jeg skulle høre det ene tilråb efter det andet, hvori mit fornavn og mellemnavn indgik. Dette har Uriasposten bragt en artikel om.

Efter For Frihed demonstrationen den 4. februar, har Redox bragt en artikel med mit fulde navn (Anders Bruun Nørring), hvilket blot har gjort det endnu nemmere for venstreradikale fascister at finde min adresse, hvilket i dag ledte til at der blev udøvet hærværk på min postkasse.

Sagen er meldt til politiet, og jeg kommer nok med en opfølgende artikel om sagen herinde på et tidspunkt.

Min postkasse efter det venstreradikale hærværk. Det hvide felt er en del af billedet som er klippet ud.

Skrevet af:
Anders Bruun
Ansvarshavende Redaktør
Frie Danskere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.