Den Famøse Grænseaktion

Frie Danskere lavede lørdag den 10. december 2016 en grænseaktion hvor vi ville udstille latterligheden ved den danske grænsekontrol. Dette kom der følgende korte video ud af.


 

Videoen blev efterfølgende fjernet fra YouTube, med følgende besked til Frie Danskere. Videoen havde ved fjernelsen mellem 5000 og 8000 visninger.

Screendump af den mail som YouTube sendte Frie Danskere angående fjernelse af vores video.

Få dage efter at vi havde lagt videoen online blev vi kontaktet af Vlad Tepes Blog, som skrev en artikel om aktionen og lagde en kopi af videoen online med engelske tekster. På hans blog blev den set af mange, og herfra bredte videoen sig til Uriasposten, Jihad Watch, Fria Tider, frieord.no, Daily Mail (også her og her), EXPRESS, Daily Express og Breitbart.

På opfordring fra flere tog Dansk Folkeparti så sagen op i Folketinget, med følgende spørgsmål til Justitsministeren, som så kom med følgende svar.

Dette fik så Information og JydskeVestkysten til at bringe artikler hvori de betegner videoen for at være “fake news”.

At sagen blev så stor havde vi slet ikke regnet med, og vi har derfor lavet følgende video hvor vi forklarer sagen fra vores side.

Opdatering 14/2-2017:

Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti har efter min ovenstående video-kommentar sendt et læserbrev til JydskeVestkysten, hvor han skriver at han godt var klar over at videoen alene tjente som et eksempel på, at det ved de små grænseovergange er nemt at komme ind i landet uden at blive kontrolleret.

Skrevet af:
Anders Bruun
Ansvarshavende Redaktør
Frie Danskere
kontakt@friedanskere.net

En mening om “Den Famøse Grænseaktion”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.