For Frihed demonstration – 7. januar 2017

 

For Frihed afholdte sin månedlige demonstration den 7. januar, med start ved den tyske ambassade i København. Demonstrationen var delt i to, da man til at starte med ønskede at vise sin sympati med ofrene for terrorangrebet på et julemarked i Berlin den 19. december 2016, hvor 12 personer døde. Dette gjorde For Frihed ved at holde et minuts stilhed, hvorefter Tania Groth og Nicolai Sennels holdt deres taler med udgangspunkt i det tyske terrorangreb og den massive indvandring Tyskland har oplevet det seneste år.

Fra den tyske ambassade gik For Frihed demonstrationen et optog til Nyhavn, hvor anden del af demonstrationen – For Friheds 2 års fødselsdag – startede med at Susanne Stoustrup Nygaard holdt en brav tale, hvor der for første gang i For Friheds historie var stille under en tale – selv moddemonstranterne tiede for en gang skyld, og lod sig berige af Susannes fortælling om hvordan hun har oplevet islamiseringen af Danmark gennem sine mange år som skolelærer. Susanne fortalte samtidigt konsekvenser det har haft for hendes professionelle virke, at tale om de problemer som indvandringen har ført med sig, frem for blot vende den anden kind til, ligesom mange andre danskere har gjort det gennem tiden.

Fra Nyhavn gik For Frihed demonstrationen i optog videre til Rådhuspladsen hvor Søren Krarup holdt sin tale, som tog udgangspunkt i frihed og den dertil hørende bundethed. Herefter blev For Friheds 2 års fødselsdag fejret med hjemmebagt kage, samt lidt kaffe at varme sig på.

Nicolai Sennels livestreamede demonstrationen på Facebook, hvilket var en ubetinget succes, med mere end 25.000 visninger, 350 delinger og 700 kommentarer alene under demonstrationen. Tallene er efterfølgende steget betragteligt.

Billeder

For Frihed demonstrationen gør klar til at gå optog fra den tyske ambassade.

For Frihed demonstrationens optog med talskvinden Tania Groth i front.

For Frihed demonstrationens optog på Stockholmsgade.

For Frihed demonstrationen ved Kongens Nytorv, med skilte hvad der bl.a. står “Når uret til ret, bliver modstand en pligt”.

For Frihed demonstrationen på vej mod Nyhavn.

For Frihed demonstrationen – her med Nicolai Sennels, som live på Facebook er ved at interviewe Peter Seier Christensen fra Nye Borgerlige.

For Frihed demonstrationen på Øster Voldgade.

For Friheds skilte med “Sammen om at redde Danmark”, “Danmark har en kultur… og den er ikke Islamisk!” og “Når uret bliver ret bliver modstand en pligt”.

Skilt med Lars Hedegaard foran et Dannebrog.

Nicolai Sennels (til venstre) livestreamede hele demonstrationen på Facebook. Billedet er taget på Rådhuspladsen hvor humøret var højt ved fejringen af For Friheds 2 års fødselsdag.

For Frihed demonstrationens optog.

Det tyske flag var med ved dagens demonstration, for at vise sympati med ofrene for terrorangrebet ved julemarkedet i Berlin.

For Friheds skilte med “Moskeer Nej Tak” og “Hellere dø end at holde kæft” – et citat af Lars Hedegaard.

For Frihed demonstrationen på Råshuspladen, hvor Søren Krarup holdt sin tale.

Bl.a. bragede Loreens nummer Euphoria udover Rådhuspladen mens For Frihed fejrede sin fødselsdag.

 

 

Video


Tania Groth byder velkommen ved den tyske ambassade

Nicolai Sennels holder sin tale ved den tyske ambassade

Susanne Stoustrup Nygaard holder tale i Nyhavn

Søren Krarup holder tale på Råshuspladsen

Radio24syv Morgen dækkede også For Frihed demonstrationen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.