For Frihed demonstration til støtte for politiet – 17. december 2016

For Frihed havde inviteret en skare af ligesindede til en demonstration til støtte for det danske politi, i anledning af at de venstreradikale havde arrangeret en demonstration imod politivold, hvilket de venstreradikale tog initiativ til efter For Friheds juleoptog på Nørrebro den 3. december, hvor politiet sikrede For Frihed deres grundlovssikrede ret til at gå en fredelig demonstration på Nørrebro.

For Frihed demonstrationen var for så vidt muligt holdt hemmelig, sådan at For Frihed kunne demonstrere uden de venstreradikales sædvanlige tilråb, aggressioner og vold.

Demonstrationen startede ved Israels Plads, hvorfor For Frihed gik i optog henover Dronning Louises Bro til Sankt Hans Torv. På Sankt Hans torv blev der holdt tale af Tania Groth, Aia Fog og Rasmus Paludan.

Demonstrationen blev på vej henover Dronning Louises Bro for første gang opdaget af de venstreradikale, og det tog ikke andet end ca. 20 minutter før de venstreradikale kastede de første kanonslag i gaden. Politiet anholdte i denne forbindelse et til flere af de venstreradikale.

Fra Sankt Hans Torv gik For Frihed demonstrationen henover Fredensbro tilbage til Nørreport Station.

Ingen fra For Frihed blev anholdt.

De venstreradikale fascister der lavede den ulovlige moddemonstration med bål i gaderne og (som resulterede i 12 anholdte den 3. december), blev til dagens For Frihed demonstration taget på sengen og de nåede aldrig at mobilisere deres sædvanlige modstand.

Billeder

For Frihed demonstrationen på Dronning Louises Bro.

For Friheds talskvinde Tania Groth, med et passende skilt i dagens anledning: “Stop ekstremisternes vold”

For Frihed demonstrationen på Sankt Hans Torv, hvor Tania Groth taler til forsamlingen.

For Frihed demonstrationen på Nørrebro

Gruppebillede af For Frihed demonstrationen på Fredensbro.

Video


Aia Fogs tale til For Frihed demonstrationen til støtte for politiet


Rasmus Paludans tale på Sankt Hans Torv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.