Frihedens Stemme jagtet ud af Nørrebro

Onsdag den 25. januar 2017 afholdte Venstreradikal Organisering et Venstreradikalt Stormøde på 1. sal i Folkets Hus. I invitationen (se billede nedenfor) til stormødet var bl.a. militant modstand på programmet, hvilket gav anledning til at Frihedens Stemme ville tage ud og interviewe deltagerne i stormødet, for at høre dem om hvad de mente om netop militant modstand.

Frihedens Stemme’s besøg på Nørrebro blev meget kort, da Rasmus Paludan, fotografen og den hyrede sikkerhedsvagt ganske enkelt blev jagtet ud af Nørrebro, kort efter ankomsten til pladsen foran Folkets Hus. Se videoen herunder.


Optagelserne ved Folkets Hus, hvor Frihedens Stemme bliver jagtet ud af Nørrebro


Opfølgning på optagelserne ved Folkets Hus

Billeder

Hermed en række billeder klippet ud af råbåndene til videoen øverst i artiklen.

Jonathan Dinesen (til højre) snakker hebraisk til Rasmus Paludan (til venstre), som dog hverken er jøde eller snakker hebraisk. Jonathan Dinesen henter umiddelbart efter Susanne Dahl i Folkets Hus.

Mens Ramus Paludan snakker med et LTF-medlem (Loyal To Familia), så løber Susanne Dahl fra den ene hoveddør til den anden, og råber på Anders Uldal Bessing Holm. På billedet anes Susanne Dahl med et stort gråt hår.

Ud af Folkets Hus kommer bl.a. Lauritz Modstand (et alias, nu Lauritz Moodbeam på Facebook) som er maskeret til højre i billedet.

Også Mette Rokkjer (Østerling) Nielsen kommer ud af Folkets Hus og er med til at presse Frihedens Stemme væk fra pladsen foran Folkets Hus.

Mette Rokkjer (Østerling) Nielsen og “Lauritz Modstand” foran Folkets Hus.

Anders Uldal Bessing Holm (til venstre med et glas i hånden) og Mette Rokkjer (Østerling) Nielsen foran Folkets Hus.

Anders Uldal Bessing Holm foran Folkets Hus med et glas i hånden.

I jagten væk fra Folkets Hus kommer Daniel Rask op og prøver at slå ud efter fotografen og kameraet flere gange. Han lykkedes med at slå fotografen i baghovedet en enkelt gang.

Venstreradikal Organiserings invitation til Venstreradikalt Stormøde den 25. januar 2017. Kilde: Facebook

Frie Danskere har forgæves forsøgt at få en kommentar fra følgende personer, for at høre hvad de mener om episoden og den voldelige fremfærd fra deltagerne i Venstreradikalt Stormøde i Folkets Hus:
Anders Uldal Bessing Holm, Daniel Rask, Jonathan Dinesen, “Lauritz Modstand”, Mette Rokkjer (Østerling) Nielsen og Susanne Dahl.

Frie Danskere har også taget kontakt til Folkets Hus i håb om at få svar på, hvorfor de lægger lokaler til arrangementer, hvor der arrangeres militant modstand. Det er i denne sammenhæng ikke lykkedes at få en kommentar fra den eller de ansvarlige i Folkets Hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.