Frihedens Stemme ved Ungdomshuset d. 23 marts 2017

Frihedens Stemme tog torsdag den 23. marts 2017 ud til Ungdomshuset for at interviewe deltagerne i et stormøde organiseret af “No Pegida”. Stormødet skulle bl.a. handle om modstand imod organisationen For Frihed som hver måned går en demonstration i København imod islamiseringen af Danmark og for bevarelse af ytringsfriheden. Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme ville derfor spørge deltagerne hvad der lå bag formuleringen “modstand mod Pegida”. De venstreradikale bliver ved med at kalde For Frihed for Pegida.

Frihedens Stemmes besøg foran Ungdomshuset var anmeldt som en forsamling af de officielle kanaler (Københavns Kommune og Københavns Politi), men informationen blev lækket til Antifascistisk Aktion. Dette førte til at Antifascistisk Aktion samme dag som “No Pegida” stormødet skulle foregå, meldte alle detaljer om forsamlingen ud på Facebook og opfordrede sine fascistiske støtter til at møde op på Hulgårds plads, hvor Frihedens Stemmes forsamling skulle starte, og vise modstand imod Frihedens Stemme. Antifascistisk Aktion meldte kort herefter ud at mødet var rykket til om aftenen i BumZen som ligger i Baldersgade på Nørrebro, og afblæste samtidigt modstanden imod Frihedens Stemme.

Frihedens Stemme havde inviteret Jens-Kristian Lütken, medlem af Københavns Borgerrepræsentation fra Venstre, ud til et interview foran Ungdomshuset. Her skulle han svare på spørgsmål angående arbejdet i Borgerrepræsentationen i forhold til Ungdomshuset og Folkets Hus, som Venstre ønsker at fratage den årlige bevilling på sammenlagt ca. 4. mio. kroner.


Frihedens Stemmes interview med Jens-Kristian Lütken (V) fra Københavns Borgerrepræsentation

I forbindelse med Frihedens Stemmes besøg ved Ungdomshuset, tog Frie Danskere samtidigt en række billeder. Disse følger herunder.

Billede af graffiti i Ungdomshusets gård, hvor der er malet en af politiets mandskabsvogne med ild ud af vinduerne og til venstre for dette er en maskeret person med en kølle i hånden. Maskeringen består af en af de klassiske sorte huer hvor kanten af udskæringen til øjnene er i rød farve. Farverne er taget fra det anarkistisk kommunistiske flag, og huerne sælges af Antifascistisk Aktion.

Graffiti på Ungdomshuset hvor en såkaldt “antifascist” er klædt i sort, maskeret med en af Antifascistisk Aktions sort/røde huer, og står med et anarkistisk kommunistisk flag i hånden.

Bannere på bagsiden af Ungdomshuset (ved biblioteket) med “Refugees Welcome” og “Elsker Nordvest, Hader Racisme”.

Banner på selve Ungdomshuset i gården med teksten “No Borders No Nations” og “Intet menneske er illegalt”.

Graffiti på skuret i Ungdomshusets gård, som viser en politibetjent der får kastet en molotovcocktail efter sig. På selve molotovcocktailen er det anarkistiske symbol “A”. Personen der kaster molotovcocktailen er klædt i sort og udsmykket som en punker.

Billede af Ungdomshusets gård. Her ses bl.a. det anarkistisk symbol A med en cirkel omkring (Cirkel-A). Cirkel-A symbolet stammer oprindeligt fra International Workers Association i Spanien. Det er dog næppe mange af Ungdomshusets daglige brugere der har et arbejde.

Facaden på Ungdomshuset som er dækket med graffiti.

I Ungdomshusets gård står også et træ hvori der hænger en masse sko. Symbolikken i de mange hængende sko er ukendt, men det kunne tænkes at være et initiativ af Godhedsindustiens Genbrug™ hvor brugernes (af Ungdomshuset) slidte sko går på omgang.

Derudover fulgte Simon Høgh Bünger Paulsen Frihedens Stemmes besøg ved Ungdomshuset. Han havde i dagens anledning medbragt en stor telelinse, så han fra lang afstand kunne tage gode billeder af Frihedens Stemme. Han holdt sig konsekvent på lang afstand af Frihedens Stemme, og havde mange gange travlt med sin telefon.

Simon Høgh Bünger Paulsen på Dortheavej med sin telefon i hånden.

Simon Høgh Bünger Paulsen på Dortheavej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på Dortheavej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på Dortheavej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på Dortheavej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på Dortheavej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på Dortheavej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på altanen ved biblioteket på Rentemestervej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på altanen ved biblioteket på Rentemestervej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på altanen ved biblioteket på Rentemestervej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på altanen ved biblioteket på Rentemestervej.

Simon Høgh Bünger Paulsen på altanen ved biblioteket på Rentemestervej.

De nævnte opslag på Facebook kan ses herunder.

No Pegida’s opslag på Facebook angående dagens møde i Folkets Hus. Kilde: Facebook.

Beskrivelsen af No Pegida mødet, efter at mødet blev rykket til BumZen. Kilde: Facebook.

Opslag på Facebook af No Pegida DK. Kilde: Facebook

Antifascistisk Aktion aflyser konfrontationen med Frihedens Stemme foran Ungdomshuset.

Aflysningen af de venstreradikales konfrontation med Frihedens Stemme blev også lagt på det oprindelige opslag, hvor Antifascistisk Aktion samtidigt fjernede indkaldelsen til modstand imod Frihedens Stemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.