Hizb ut-Tahrir og venstreradikale sammen imod For Frihed

I forbindelse med For Friheds demonstration imod Hizb ut-Tahrir  den 6. november 2016 stimlede en flok venstreradikale sammen, og viste deres utilfredshed med at For Frihed demonstrerede imod Hizb ut-Tahrir. De venstreradikale kastede med glas, sten og græskar, og kom derudover med en masse upassende tilråb.

Billeder

Mathias Guldbrandt Rødsgaard (midt i billedet, sort tøj) og Anders Uldal (til højre, sort tøj) var nogle af de moddemonstranter som var hurtige til at dukke op, da de fik nys om For Friheds demonstration imod Hizb ut-Tahrir.

Bilerne kørte tæt forbi For Frihed demonstrationen i Korsgade. Til venstre i billedet ses Simon Høgh Bünger Paulsen fra Redox.

To af deltagerne i Hizb ut-Tahrirs årsmøde.

De venstreradikale ankommer gående og på cykel.

Forsamlingen af venstreradikale hvor flere kom med upassende tilråb mod For Frihed demonstrationen. I forsamlingen er bl.a. Anders Uldal Bessing Holm, Mathias Guldbrandt Rødsgaard, Kevin Grouleff, Susanne Dahl og Eldina Jaganjac.

Flere venstreradikale samler sig omkring For Frihed demonstrationen.

Billede ned mod Korsgadehallen hvor deltagerne i Hizb ut-Tahrirs årsmøde og de venstreradikale stod sammen.

Simon Høgh Bünger Paulsen fra Redox bagved politiets afspærring omkring For Frihed demonstrationen.

Muslimer kørte forbi For Frihed demonstrationen med et islamisk flag i forruden. Læg desuden mærke til chaufførens finger som symboliserer støtte til Islamisk Stat (ISIS).

Muslimer med et islamisk flag få meter fra For Frihed demonstrationen. Mændene virkede ikke til at forstå dansk, hvilket kan ses her: https://www.youtube.com/embed/SGXn4fxqrKU

Kampklædt politi mødte op for at følge For Frihed demonstrationen sikkert til Forum Station.

Muslim (i midten) laver et ukendt håndtegn. Han fortalte at han var medlem af Hizb ut-Tahrir.

Venstreradikale moddemonstranter bag politiafspærringen, umiddelbart før For Frihed demonstrationen gik imod Forum Station.

Thomas Lethager Sørensen (Peberman) og Simon Høgh Bünger Paulsen (Redox) bag politiets afspærring.

Lisbeth Bryhl (forgrunden, sort hue) og Daniel Rask med grønlig kasket i baggrunden. Jeppe Nybroe bliver interviewet til TV.

Elias Olsen (hvid kasket, håndværkertøj) og Eldina Jaganjac (sorte solbriller) i forsamlingen af personer som var utilfredse med at For Frihed demonstrerede imod Hizb ut-Tahrir.

Video


Anders Uldal Bessing Holm, Susanne Dahl og Eldina Jaganjac vil ikke filmes i forbindelse med deres opposition imod For Frihed demonstrationen.


Susanne Dahl vil have lokal beboer til at kaste noget ned i hovedet på deltagerne i For Frihed demonstrationen.


Muslimer fremviser et islamisk flag.


Hizb ut-Tahrir og AFA’er står sammen. Lisbeth Bryhl (tidligere driftsansvarlig i Folkets Hus) kommer kørende på sin lyseblå cykel.

2 meninger om “Hizb ut-Tahrir og venstreradikale sammen imod For Frihed”

  1. Hans Peter Skjøtt siger:

    Er det her journalisme? Det er rent ud sagt udstilling af en masse mennesker på grund af deres holdninger? Går i ikke ind for et frit Danmark, hvorfor må folk så ikke have den holdning de vil? I er vist noget dobbelt morale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.