Imod Frihed – 5. november 2016

I forbindelse med For Frihed demonstrationen den 5. november 2016, var der – naturligvis – mødt moddemonstranter op. DMI havde lovet kraftigt regnvejr, så langt de fleste moddemonstranter var blevet indendørs – vigtigere er deres sag åbenbart ikke. En håndfuld moddemonstranter trodsede dog det våde vejr, og mødte op på Axeltorv, og fulgte så ellers fra sidelinjen For Frihed demonstrationen til Frederiksberg Metro, med de sædvanlige tilråb og fuck-fingre.

Moddemonstranter til For Friheds demonstration på Axeltorv. Heriblandt Hassan Meatham Hasan Al-Tewaj (nr. 2) fra venstre og Susanne Dahl (nr. 3 fra venstre), som tidligere har været højtråbende og aggressive mod For Frihed demonstrationerne.

Susanne Dahl og Hassan Meatham Hasan Al-Tewaj forstyrrer For Frihed demonstrationen på Axeltorv. Video af optrinnet her.

Politiet stopper Hassan Meatham Hasan Al-Tewaj i at forstyrre For Frihed demonstrationen og fører ham væk.

Simon Høgh Bünger Paulsen fra Redox var naturligvis tilstede for at intimidere For Frihed demonstrationens deltagere med sit store kamera. Et kamera bestående af et Canon 7D (crop sensor) og et Sigma 70-200mm objektiv, som giver ham umådeligt tætte billeder, når han tager billeder af For Frihed demonstrationens deltagere.


Susanne Dahl og Hassan Meatham Hasan Al-Tewaj forstyrrer For Frihed demonstrationen


Dorthe Guldfeldt (hvid regnjakke) og Assmae Halouani (i midten, hvide sko) råber efter For Frihed demonstrationen


Dorthe Guldfeldt prøver at få lidt momentum i “No Pegida DK” moddemonstrationen

Frie Danskere har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Assmae Halouani, Dorthe Guldfeldt, Hassan Meatham Hasan Al-Tewaj, Simon Høgh Bünger Paulsen og Susanne Dahl i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.